Boğa burçları denince aklımıza tanım olarak “oturan boğa” ve sürekli keyifle yatan bir boğa figürü gelmesi boşuna değildir. Boğa burcu bu hayatının tadını çıkarmayı en iyi bilen burçtur. Ayaklarını uzatıp, büyük termos çayını, kahvesini yanına alıp, yiyecek atıştırmalıklarıyla birlikte tüm hafta sonunu büyük bir mutlulukla kanepede geçirebilen kişiler boğa burçlarıdır.

Boğa Burcuna Ne Hediye Alınır

Bir boğa burcunu izlerken sanki dünya hiçbir dert tasa kalmamış tüm evren barış içinde ve refah seviyesi o kadar yükselmiş ki sadece zevkine çalışmak gerekiyormuş gibi bir his uyanabilir içinizde… Ne hoş değil mi? Rahat ve dingin yaşamak en büyük hedefi olan boğa burcu için ne hediye alınır diyorsanız elbette bu yaşam tarzına uyacak ürünlere yönelmelisin. Önce en rahat ettiğimiz ev alanı için konforu ve keyfi artıracak seçeneklere yönelmen garanti yolda ilerlemeni sağlar.  

Boğa burcunun hayata güvenle ve mutlulukla köklenmesinin ardındaki etken yönetici gezegeni Venüs’tür. İstikrarsız, tekinsiz, gereksiz adrenalin yükselten şeyleri kapsama alanı içerisine alınmaz. Boğa burcu için hediye ararken rahatlık ve konfor ön planda olmalı evet ama bundan kastımız tamamen salaş, ucuz ama sevimli şeyler değildir. Boğa burcu lüksü de çok sever.  

Mesela boğa burcu kadına hediye seçerken yüz kaslarını gevşeten pahalı bir taştan yapılma masaj aleti alabilirsin. Normalde kendisi lüks zevklere düşkün olsa da bütçe hesabı da onun için önemli olduğundan bu tarz ürünleri iç geçirip almadığı olur, sen krizi fırsata çevirebilir ve onu kalbinden vurabilirsin

Etiketlendi: Moda Dünyası Trendler