Doğa, sende nasıl bir his uyandırıyor? Ait olduğun, nefes alabildiğin, huzur bulduğun ya da enerjini tazelediğin atmosfer bütünü! Kendini tüm sorumluluklarından, stres kaynağı detaylardan arındırdığın bir nefes alanı doğa, senin için başka hangi anlamları ifade ediyor? En son ne zaman sadece tabiatın seslerine kulak vererek sessizliği tattın mesela, ayaklarını toprağa çıplak bastın ya da bir ağaca yaslanıp zihnini yumuşattın? 

 

Eğer sen de tam bir doğa düşkünüysen, boş vakitlerinde kendini sık sık kamp tatillerinde, yürüyüşlerde buluyorsan aramıza hoş geldin! Bu içeriği okurken kendinden pek çok parça bulacaksın. 

 

Doğada kamp, yürüyüş, av ya da buna benzer aktivitelerinde yanında birtakım teçhizatlar bulunmalı; bunu gayet iyi bilirsin. Malzemelerinin kalitesi ve işlevselliği ölçüsünde sen de bir o kadar rahat edersin. Tıpkı yiyecek ve içeceklerini muhafaza etmek için her kampçının olmazsa olmazı termos gibi!


stanley termoslar

Soğuk havada sıcacık bir çay ya da kahve için; kızgın güneşin altında içini serinletecek içecekler, yemek ya da sadece su için bile olsa yanında mutlaka termos olması gerekir. Peki, hangi termos? Nasıl özelliklere sahip olmalı? Şimdi, bu yazıda senin için Stanley termos markası ve Stanley termosların özellikleri hakkında işine çok yarayacak bilgiler sunacağız, hazır mısın?


stanley termos modelleri

Jenerasyonlar Tarafından Sevilen Marka "Stanley"

 

William Stanley Jr tarafından 1913 yılında kurulan Stanley termosları, 100 yıldan daha eski bir geçmişe sahip. Stanley termos markasını bu denli uzun ömürlü ve dayanıklı yapan özelliği tamamen artırılmış güce sahip çelik vakumlu yalıtım sistemine dayanır.


stanley termos



Stanley Termosların Fark Yaratan 6 Özelliği

 

Stanley termosların özellikleri hakkında bir araştırma yapıyorsan sana bu ürünlerin ömür boyu garantili olduğunu hatırlatarak aslında ne kadar sağlam bir marka kalitesine sahip olduklarının altını çizmek isteriz.

 

Sen doğadayken, macera peşindeyken, tatil ya da spor yaparken yiyecek ve içecek hazırlama, pişirme, servis etme, saklama ve taşıma olanağı sağlayan Stanley termosları, diğerlerinden ayrılan 6 eşsiz özelliğiyle gerçekten hayranlık uyandırıyor. İşte Stanley termosların özellikleri!

 

  • 48 Saate Kadar Sıcak: Vakum insülasyon ve çift duvar konstrüksiyon sayesinde ısı kaybetmez; içecek ve yiyeceklerin sıcaklığını 48 saate kadar korur. Stanley 1,9 litre termos bunun en bilinen kanıtıdır.

  • 48 Saate Kadar Soğuk: Vakum insülasyon ve çift duvar konstrüksiyon sayesinde yiyecek ve içeceklerinizi 48 saate kadar soğuk tutabilme özelliğine sahiptir.

  • Paslanmaz Çelik: Paslanmaz çelik sayesinde yıpranmaz ve deforme olmaz. Savaş tankı kadar dayanıklıdır. Yanında her an rahatça taşıyabilirsin.

  • Sızdırmaz: Sen zorlu dağ yamaçlarında, engebeli arazilerde ya da ormanın ortasında iken çantandaki termosun sıvı sızdırması tam bir felaket olurdu! Neyse ki Stanley termosları su sızdırmaz özellikte üretildi. Ayrıca ürünler test edilmiş ve su sızdırmaz özelliği kanıtlanmıştır.

  • BPA Free: FDA tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır. BPA (bisphenol a) içermeyen maddeden üretilmiştir. 

  • Ömür Boyu Garanti: 1913 yılından günümüze tüm Stanley ürünleri ömür boyu garantilidir; dayanıklı üretilmiştir.


stanley termos çeşitleri

Stanley Termos Çeşitleri

 

Klasik Serisi - Yeni Logo Yeni Stil Daha Büyük Daha Sağlam

 

  • Klasik Hammertone yeşili ile üretilen seri, savaş gemisi kadar sağlam! 

  • Güçlü, dayanıklı ve güvenilir termosların imzası Stanley klasik serisi, dış mekanlardan ofise kadar profesyonellerin seçimi oldu. 

  • Üstelik Stanley termos garantisi ömür boyu sürüyor; işte gerçek güven budur!

 

Master Serisi - Stanley Master Serisi ile Tanışın

 

  • 1913’ten 2017’ye kadar termos üretiminde asırlık geçmişi deviren Pasifik Market International (PMI) markası Stanley, master serisi ile termal etki ve dayanıklılık için endüstri standardını sıfırlamaya hazırlanmıştır. 

  • Böylece 100 yıllık tecrübe yepyeni modern tasarımla birleşti. 

  • Bir önceki seriden farklı olarak yeni QuadVac ™ teknoloji termoslara ek bardaklar da çıkardı.

 

Ceramivac Serisi - Stanley Ceramivac Serisi ile Karşınızda!

 

  • Stanley markasının yeni ceramivac serisiyle tanışın! 

  • Farklı renklerde tasarlanan termoslar yumuşak sıcaklığıyla hoş bir tutuş hissi sağlıyor. 

  • Ayrıca, Stanley karakteristiğini yansıtan çelik vakumlu yalıtım kesinlikle bu ürünlerde de yer alıyor.

 

Go Serisi - Yaşam İçin Üretildi

 

  • Stanley ailesine yeni katılan canlı renkler, markanın dinamik çizgisini tazeledi!

  • Bu yeni koleksiyon Stanley markasının tamamlayıcıları özelliğinde.

  • Müdavimlerinin çok iyi bildiği tüm özellikler go serisi için de geçerli.

 

Macera Serisi - Macera Sağlam + Dayanıklı

 

  • Kampta, sahilde, açık havada kısacası sen evden uzaktayken sana doğada tıpkı ev konforunu sağlayacak, dış mekan maceralarında tüm yiyecek ve içeceklerini muhafaza edebilecek macera sarisi ile tanış!

  • Açık hava gezintilerinde taşıma kolaylığı sağlayan dizayna sahip, işlevsel macera serisi Stanley farkıyla sağlam ve dayanıklı!

 

Dağ Serisi - Dağcılık Teknik + Çok Yönlü

 

  • İster şehir içinde, metropolde ister dağda, yüksek tepelerde ol Stanley dağ serisi vazgeçilmezin olacak!

  • Stanley dağ serisi; orijinal, kompak yiyecek ve içecek saklama ürünlerini barındırır.

  • Çok yönlü, işlevsel ve yerden kazanç sağlayan dağ serisi, yiyecek içecek hazırlama, pişirme, servis etme, saklama ve taşıma işlevleri için üretildi.


stanley

Stanley Termosları Hızlı Teslimat ve Güvenli Alışveriş Garantisiyle eçantada!

    

İlgini Çekebilir:

Herschel Çanta Tercih Rehberi

Benetton Çanta Tarzını Anlatıyoruz!

Kipling'i Diğer Çantalardan Ayıran 4 Özellik

Guess Çantanın Orijinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Orijinal Eastpak Satın Aldığımdan Nasıl Emin Olabilirim?

Etiketlendi: Markalar