Moda dünyasının yıllar yılı vazgeçilmez aksesuarlarından olan çantalar, gündelik hayatta kombinler üzerinde kilit öneme sahip. Hem estetik hem işlevsel pencereden incelendiğinde kadın veya erkek fark etmeksizin sahip olunan tarzın da mevcut moda anlayışının da temsilcisi niteliğinde. Peki, stilini yansıtan bu kıymetli aksesuarların yani çantaların ne zaman nerede nasıl kullanılacağı hakkında ne kadar fikre sahipsin? Zaman zaman kendine hangi çanta nasıl kullanılır, bu çantamı nerede kullansam veya bu kıyafetimle hangi çantayı kullansam gibi sorular sorduğun oluyor mu?


hangi çanta nasıl kullanılır

Aksesuar olması yönüyle esasında kombinin tamamlayıcısı veya ‘detayı’ gibi görünüyor olsa da çanta seçiminle o günkü kombini hem sıradanlaştırabilir hem de tabiri caizse patlatabilirsin! İşte tam da bu noktada yerli ve yabancı marka devlerini tek platformda birleştiren eçanta, hayatın her anına eşlik edebilecek seçkin ve orijinal çanta modellerini kapına getiriyor… Modası geçmeyen, uzun ömürlü ve elegan geniş çanta yelpazesinden bütçene ve zevkine uygun olan modeller arasında bir gezintiye çıkabilirsin. Elbette bu aşamada aklında şu soru oluşacak: Peki, hangi çantayı nasıl kullanmalıyım?

İster ofis - okul ister özel davet kombinlerinde ister gündelik, spor kombinlerinde kullanabileceğin kısacası dolabında mutlaka bulunması gereken çanta gruplarını senin için listeledik. İçeriğimizde sana özel kombin - çanta önerileri bulacak ve hangi çanta nerede ve nasıl kullanılır bu soruna en yakın rotadan kolayca yanıtlar bulabileceksin. Tek yapman gereken zevkine hitap eden, bütçene uygun çanta kategorilerine odaklanmak! Hazırsan, hangi çanta nerede kullanılır bölümümüze geçelim:

 

Hangi Çanta Nasıl Kullanılır?

Ülkemizde ve dünya çapında ün kazanmış çanta markalarını bir araya getiren güvenilir online çanta satış platformu eçanta vesilesiyle sana tek tek en sık kullanılan çanta kategorilerini listeleyeceğiz. Bu sayede farklı çanta gruplarının en çok nerelerde ve nasıl kullanılabileceği hakkında bol bol fikir sahibi olacaksin. İşte, dolabında yer vermek isteyeceğin en iyi çanta kategorileri:

El Çantası Nasıl Kullanılır?

Ofis kombinlerinde, plaza modasında yahut maskulen kumaş takım kıyafetlerle çok yakışacak el çantası modelleri, özellikle minimalist moda anlayışını benimseyenler için de birebir. Çoğunlukla kol çantalarına nispeten daha küçük ve şık tasarlanan el çantası modelleri, bilekte de taşınabildiğinden elegan bir stil yansıtır. Ürün renk ve model çeşitliliği ile farklı mevsimler için ideal seçimler sağlayabilirsin. Benetton, Guess, Us Polo, Vakko, Axpe, DSN marka el çantaları ve çok daha fazlası için kategori geçişine tıklayabilirsin…

Omuz Çantası Nasıl Kullanılır?

Kadın ve erkek kombilerinin hemen hemen hepsinde kullanılabilecek en geniş kapsamlı ürün yelpazesi şüphesiz omuz çantalarındadır. Günlük, özel, iş, okul ya da seyahat için fark etmeksizin omuz çantalarını dilediğin kıyafet grubuna en rahat şekilde adapte edebilirsin. Burada önemli olan kombinlerinin ana temasından uzaklaşmadan birbirine paralel parçalar kullanmak. Dilersen alışverişlerinde zamansız, klasik ürünlere yer vererek hem günlük hem iş yaşamında kullanabileceğin çok fonksiyonlu bir çanta koleksiyonu oluşturabilirsin. Beğeni kazanmış Nautica, Us Polo Assn, Benetton, Axpe, Guess, Vakko, Calvin Klein, DSN marka omuz çantaları hızlı teslimat garantisiyle eçanta’da!

 

Çapraz Askılı Çanta Nasıl Kullanılır?

Omuzdan askılı veya çapraz askılı şekilde kullanabileceğin çanta modelleri özellikle günlük kombinler için ideal. Uzun askı imkanı ile elleri serbest bırakan, bol veya ceketli, montlu kombinler için kolay kullanım sunan çapraz askılı çantalar hem spor hem şık seçimlerle farklı kıyafet grupları için kullanılabilir. Küçük kutu formunda zincir askılı çantalar şık elbiselerle veya davet kıyafetleriyle uyum sağlayabilir; kalın askılı orta-büyük çapraz çantalar kışlık kalın kombinlerle uyum sağlayabilir; ince askılı küçük-orta boy çapraz çantalar ise daha çok bahar, yaz kıyafetleriyle uyum sağlayabilir. Benetton, Us Polo Assn, Guess, Axpe, DSN marka çapraz askılı çanta modelleri ve çok daha fazlası eçanta’da seni bekliyor!

Sırt Çantaları Nasıl Kullanılır?

Rahatlığına ve özgürlüğüne düşkün her kadın ve erkeğin dolabında mutlaka bulunacak temel çanta modellerinden biri kuşkusuz sırt çantalarıdır. Bu kategori, özellikle pandemi dolayısıyla freelance çalışanların vazgeçilmezi haline gelen laptop kapasiteli sırt çantalarından sportif faaliyetleri aksatmayan aktif bireylere, gezgin ruhlulara, okul, kampüs modasına değin geniş bir alanda kullanım imkanı sunar. Son dönemde şeffaflaşan moda sınırları ile şık ofis kombinlerinde de sırt çantalarını sık sık gözlemleyebiliyoruz. Burada asıl hedef kombin - çanta uyumu. Kısacası dilediğin an tercih edebileceğin çanta modelleri arasında sırt çantaları da yer alıyor. Bu noktada günlük rahat kullanımda fazla büyük ve kapasitesi geniş çantalardan uzak durmanı tavsiye ederiz. Eastpak, Kipling, The North Face, Adidas, Jansport gibi seçkin markaların sırt çantalarına eçanta üzerinden hızlıca ulaşabilirsin!

Abiye Çanta Nasıl Kullanılır?

Düğün, nişan, söz, doğum günü partisi, özel kutlamalar ve benzer çok daha fazlası için şık kıyafetlerinin kusursuz tamamlayıcısı elbette adı üzerinde abiye çantalar olacak. Küçük mini elbiseler, uzun gösterişli abiyeler ya da etekli, pantolonlu kombinler için ideal olan bu çanta modelleri özel günler için hazırladığın kıyafet gruplarında mükemmel uyumu sağlayacaktır. Bu aşamada abiye çanta seçerken ayakkabılarından, elbisendeki detaylardan, etek ya da büstiyer vs. gibi diğer tekli parçaların rengi, kumaşı gibi özelliklerinden ilham alabilirsin. Dilersen gold, gümüş, siyah gibi belli başlı çanta modellerinden seçerek pek çok kıyafetinle uyacak aksesuarlar edinebilirsin. Bütçe dostu fiyat aralığı ve uzun ömürlü, modası geçmeyen özellikleri ile abiye çanta modelleri Axpe, Jacquline gibi seçkin markalarla eçanta’da tek tıkla yanında!

Portföy Çanta Nasıl Kullanılır?

Moda dünyasında clutch çanta modelleri olarak da bilinen portföy çantalar küçük el çantalarıdır ve hem spor hem de şık davetler için kullanılabilecek pratik aksesuarlardır. Büyük, orta ve küçük boyutları ile geniş seçim imkanı sunmakla birlikte elde taşınabileceğinden kimi cüzdan modelleri de portföy çanta olarak kullanılabilir. Özellikle yazın hafif ve az parçalı kombinlerinde kolayca tercih edilebilecek portföy çanta modelleri, elbiselerle de mükemmel uyumu yakalayacaktır. Cengiz Pakel, Us Polo, Isola, Axpe, Jacquline gibi kaliteli markalar ve çok daha fazlası eçanta portföy çanta yelpazesinde seni bekliyor. 3D secure güvenli ödeme yöntemiyle online alışverişin tadını çıkar!

Bel Çantaları Nasıl Kullanılır?

Pandemi dönemiyle birlikte yıldızı daha çok parlayan bel çantaları elleri serbest bırakan özgürlükçü bir tasarım! Belde konumlanan çantalar yaz kış fark etmeksizin her mevsim kombinlerle uyumlu kapasitede. Spor markalarından klasik markalara her kesime hitap edebilecek tasarım çizgisine sahip olan bel çantaları hırsızlık gibi durumlara karşı da oldukça güvenilir. Özellikle festival, konser veya tur gezileri gibi etkinlikler için, kalabalık ortamlarda tercih edebileceğin bir model. Yanında fazla eşya taşımadığın günlük kombinlerinde keyifle tercih edebilirsin. Eastpak, Us Polo Assn, Jacquline, Benetton, Dellel, Coral High gibi seçkin markalar ve çok daha fazlası için eçanta bel çantaları kategorisine davetlisin! Üstelik tüm ürünlerin detaylı görselleri tek tıkla yanıbaşında!

Postacı Çantası Nasıl Kullanılır?

Erkek çanta modasının en sevilen modelleri arasında kuşkusuz postacı çanta çeşitleri yer alıyor. Erkekler için gündelik yaşamda ihtiyaç duyabilecekleri malzemeleri konforlu şekilde muhafaza edebilecek postacı çantalar her yaştan kullanıcıya hitap edebilecek kapasitede geniş tasarım çizgilerine sahip. Ofiste, okulda ya da günlük rutinlerde tercih edilen postacı çantaları, Us Polo Assn, Eastpak, Tommy Hilfiger, Tergan, Calvin Klein gibi seçkin marka seçenekleriyle eçanta’da seni bekliyor!

Evrak & Laptop Çantaları Nasıl Kullanılır?
Çalışanlar ve öğrenciler için ideal ürün grubu arasında laptop ve evrak çantaları yer alıyor. Özellikle çok cepli ve laptop koruma kapasiteli bu çantalar özellikle ofiste, freelancerlar için tüm gün veya okulda öğrenciler için mantıklı bir seçim. Hem laptop hem evrak ve dosyalar hem de kişisel malzemeler için organizer ceplere sahip olan evrak ve laptop çantaları Isola, Calvin Klein, Epack, Eastpak gibi en çok tercih edilen seçkin markaların çok özel modelleriyle, uygun fiyat aralığında eçanta’da sergileniyor; fırsatları kaçırma!

 

 

İlgini Çekebilir:

En Çekici Sweatshirt Kombinleri

Kış Kombinleri İçin 8 Harika Görünüm

Üniversite Kombinleri Nasıl Olmalı?

Chino Pantolon Nedir? Nasıl Giyilmeli?

Kışın Crop Top Kombini Yapmanın İpuçları

Ünlü Markalardan 2022 Kış Bot Modelleri

Zümrüt Yeşili Renk Modasını Nasıl Yakalarsın?

Pantolon Gömlek Kombinlerinde En İyi 5 Tavsiye