Konu hediye almak olunca kararsızlık vakit kaybettirebilir. Özellikle de hediye alacağın kişi bir erkekse! Kadınlar için alışveriş dünyası sonu gelmeyen bir deniz gibi; fakat söz konusu erkek için hediye olduğunda çeşit çeşit seçenek olmayabiliyor. Durum böyleyken sen de acaba erkeğe ne hediye alınır diye düşünürken bulabilirsin kendini; sakin ol telaş yok! eçanta editör ekibi olarak sana hem vakit kazandıracak hem de orijinal fikirler verecek keyifli bir içerik hazırladık. Üstelik tavsiyelerimizi inceledikten sonra erkeğe hediye fikirleri konusunda tam bir uzman olacaksın!

 

 

Doğum günü, yılbaşı çekilişi, özel gün kutlaması, meslek günleri gibi gibi farklı konseptlerde erkek için hediye seçenekleri arıyorsan tam adresine geldin :) Sevgilin, dostun, kardeşin, kuzenin, iş veya okul arkadaşın için alabileceğin hem işlevsel hem de şık sürpriz fikirlerini senin için bir araya getirdik. Böylece sen de erkek arkadaşa hediye fikri danışanlara hızlıca yanıt verebilir; gerektiğinde bu bilgileri kendin için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin…

 

Sürpriz yapacağın kişi senin için çok özelse erkeğe alınacak en anlamlı hediye konusunda zihnini çalıştırıyor olabilirsin. Haklısın! Hediye seçmek kadar bu hediyenin bir anlam taşıyor olması da gerçekten hoş bir jest; oldukça ince düşünceli biri olduğun anlamına gelir bu :)




Peki, senin zarif zevkini yansıtacak, hem anlamlı hem de işlevsel özelliklere sahip, özenli bir hediye nasıl seçilir? Uzun süre severek kullanabilmesi adına erkeklere ne hediye alınır? İşte, şimdi erkek sevgiliye hediye fikirleri ve erkekler için sürprizler listesi senin için geliyor, hazır mısın?

 

erkeğe hediye

 

eçantada İşlevsel, Kaliteli ve Şık Erkek Hediyeleri Güvenli Alışveriş ve Hızlı Teslimat Güvencesiyle Tek Tıkla Kapında!

 

Erkek arkadaşın için hediye satın almak istediğinde sana en büyük kolaylığı sunuyor; erkekler için kullanışlı ve kaliteli markaların seçkin aksesuarlarını senin için listeliyoruz… Güvenli ödeme sistemi ile hızlı teslim garantisi, yerli ve yabancı marka devlerini bir araya getiren online satış platformu eçantada seni bekliyor!

 

Erkek Spor ve Sırt Çantası Modelleri

 

Erkek arkadaşın veya herhangi bir erkek yakının için hediye almayı planladığında eğer bu kişi spor yapıyorsa vazgeçilmezi olacak bir seçenek sunuyoruz! Spora giderken yanından ayırmayacağı birbirinden kullanışlı erkek spor ve sırt çantası modelleri eçantada! Calvin Klein, Benetton, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Eastpak, Kipling, Herschel, Vans gibi ünlü markaların ve çok daha fazlasının seçkin ürünlerini hemen şimdi inceleyebilirsin. 

 

Spor ve sırt çantaları spor dışında kısa süreli seyahatler ve yolculuklar için de ideal bir fikir. Hepimizin dolabında mutlaka bulunması gereken, kurtarıcı spor çantaları kaliteli seçenekleri ve farklı fiyat aralıklarıyla seni bekliyor. Yani, sadece spor esnasında değil her faaliyet alanında kullanabileceği spor ve sırt çantalarını çok sayıda stil ve renk varyasyonları arasından seçebilirsin.

 

Erkek Laptop ve Evrak Çantası Modelleri

 

Erkeklerin işe, okula giderken gün içerisinde en sık kullandığı çanta modelleri arasında laptop ve evrak çantaları geliyor. Dizüstü bilgisayarını sığdırabileceği, ders notları veya önemli iş evraklarını muhafaza edebileceği; bunun yanında kişisel eşyalarını organize edebileceği iç ceplere sahip kaliteli modeller eçantada! Benetton, Calvin Klein, Guard, Us Polo Assn gibi markaların seçkin laptop ve evrak çantası modellerine hemen şu an tek tıkla ulaşabilirsin.

 

Erkekler için laptop ve evrak çantası seçerken hediye alacağın kişinin zevklerini göz önünde bulundurmakla birlikte iş veya okul dışında günlük kullanabileceği modellere de yönelebilirsin. Siyah, lacivert, kahverengi, kırmızı laptop çantaları, erkek body bag çantaları, postacı çanta ve çapraz askılı erkek çantası modelleri de bu kategoride seni bekliyor olacak üstelik!

 

 

Erkek Cüzdan ve Kartlık Modelleri

 

Erkek modasının en işlevsel aksesuarları arasında şüphesiz cüzdan ve kartlıklar yer alıyor. Bir erkek çanta taşımasa bile yanında cüzdanı mutlaka bulunur, öyle değil mi? İşte bu hediye senin için tam da nokta atışı bir seçim olacak. eçanta üzerinden seçebileceğin Eastpak, Tommy Hilfiger, Us Polo Assn, Kipling, Herschel, Calvin Klein, gibi ünlü markaların klasikleşmiş modelleri hızlı teslimat güvencesiyle kapında!

 

Deri cüzdan modelleri, kartlıklar, erkek el portföyleri yer alan bu kategorimizde erkek arkadaşının zevkine ve ihtiyacına hitap edebilecek bir model mutlaka bulacaksın. Günlük hayatın koşturmacasında para ve kartlarını kolayca organize edebileceği, şık veya spor ama muhakkak kaliteli cüzdan ve kartlık modelleri eçantada seni bekliyor!

 

 

Bir Erkeğe Hediye Alacaksan Bu Fikirleri Mutlaka Değerlendir!

 

Sevgilin için hediye almayı planlıyorsan onun zevklerini gözden geçirerek işe başlayabilirsin. Uzun süredir birlikteyseniz veya onu yakından tanıdığını düşünüyorsan şanslısın; ilgili olduğu konulara da vakıfsın demektir. Bu bilgi hediye alırken çok işine yarayacak. Hediye alırken işin sürprizi ve mutluluk verici özelliği çok önemli ama aslında hediyenin işe yarar ve kullanışlı olması da gerçekten mühim. 

 

Yani, sırf hediye almak için ya da bir kutu armağan hazırlamak için -mış gibi- yapmak tamamen vakit kaybı. Bu nedenle hediye alacağın kişinin karakterini, ihtiyaçlarını, zevkini yansıtacak bir seçim yapmak seni bir adım öne taşıyacaktır. İşte bu aşamada yakından tanıdığın erkek arkadaşın için hediye seçerken bu gibi detayları aklının bir köşesine not edebilirsin…

 

Peki, yeni tanıştığın, zevklerini bilmediğin ya da çok yakından tanımadığın bir erkeğe hediye nasıl alınır, doğru seçim nasıl yapılır? Bu aşamada biraz kararsızlığa düşebilirsin. Çünkü nelerden hoşlanabileceğini aşağı yukarı kestirmekte zorlanabilirsin, kendini erkek hediye fikirleri aramaya başlarken bulabilirsin...

 

Ama biz, eçanta editör ekibi olarak elbette senin için bu aşamayı çoktan hallettik, hadi hazırsan gel birlikte erkek hediyeleri listesine geçelim!

 

erkek hediye fikirleri

 

  • Kulaklık: Günümüzde kulaklık en kullanışlı teknolojik yardımcılardan biri! Toplu taşımada, evde, okulda, işte ya da dışarıda gezinirken dünyayı daha çekilebilir bir atmosfere bürüyen kulaklıklar erkek arkadaşın için harika bir seçim olabilir!

  • Oyun Konsolu, Oyunlar, PlayStation: PlayStation hediye ettiğinde sevinmeyecek bir erkek var mıdır? Açıkçası varsa bu bir istisna olur :) Evde vakit geçirmenin en keyifli yolu erkekler için şüphesiz bu oyunlar. Oyun dünyasını onun ayaklarına sererek gerçekten nokta atışı bir hediye seçmiş olacaksın!

  • Spor Aksesuarları, Spor Kıyafetleri: Hediye alacağın erkek hangi sporla ilgileniyor veya hangi spora meraklı? Bu konu hakkında küçük bir araştırma yapıp veya belli etmeden onun ağzını yoklayıp bu minvalde bir hediye alabilirsin. Her erkeğin içinde uyanmayı bekleyen bir sporcu vardır zaten. Aldığın hediye işe yarayacaktır :)

  • Kişisel Bakım, Alışveriş: Bakımına özen gösteren bir erkek için kesinlikle etkili bir hediye kategorisindeyiz! Sık kullandığı bir parfüm varsa alabilirsin. Ne zamandır almayı planladığı bir traş seti varsa alabilirsin. Cilt bakım ürünleri seçebilirsin. Kol düğmesi, kravat, kemer, cüzdan, kartlık, gözlük gibi küçük yardımcılara başvurabilirsin. Dilersen erkek arkadaşının müdavimi olduğu markanın alışveriş gift kartını ona hediye edebilirsin.

  • Mesleki Hediyeler: Erkek arkadaşın iş hayatına atılmış bir yetişkinse onun mesleğiyle ilintili işlevsel bir hediye satın alabilirsin. İşe giderken kullanabileceği bu hediyeyi mesleğine göre şekillendirebilirsin. Örneğin bir doktorsa onun adına özel hastane üniformaları veya önlük hazırlatabilirsin. Bu aşamada mesleği ve mesleki malzemeleri sana yol gösterecektir.

 

erkeğe ne hediye alınır

 

İlgini Çekebilir:

 

Bilgisayar Çantası Trendleri

Tarzınıza Göre Cüzdan Seçimleri

Neden Makyaj Çantası Kullanmalısın?

Erkekler Postacı Çantayı Nasıl Kullanmalı?

Ofis Çalışanı Kadınlar İçin Şık ve İşlevsel Çanta Seçimleri

Etiketlendi: Moda Dünyası