Uyum ve denge… Muazzam bir harmoninin sadece iki kelimede tarif edilebileceğini biliyor muydun? Evet, aramıza hoş geldin! Kadın modasının vazgeçilmezleri ayakkabı ve çantanın arasındaki uyumu yakalayarak kombinlerinde her daim nasıl bir denge kurabilirsin bu konu hakkında sırları paylaşıyor olacağız, bu içeriğin satır aralarında ayakkabı çanta kombini nasıl olmalı bu soruna nokta atışı yanıtlar vereceğiz!

 

ayakkabı çanta kombini


Şimdi hazırsan çayını kahveni yanına al, rahat bir koltuğa uzan ve ayakkabıya uygun çanta nasıl seçilir, hangi çanta hangi ayakkabıyla kombinlenir tüm detaylarıyla öğrenmenin tadını çıkar; zira ayakkabı çanta uyumu nasıl olmalı sorunun yanıtını almak için en doğru adrestesin! Sektördeki 40 yıldan daha eski tecrübesiyle kullanıcılarının güvenini kazanan Tuğba Çantanın online çanta satış platformu eçanta, yerli ve yabancı ünlü çanta markalarını kapına getiriyor! Tamamı orijinal ve seçkin modellerden oluşan en gözde çanta çeşitleri ve ayakkabılar eçantada güvenli ödeme garantisi ve hızlı teslimat güvencesiyle seni bekliyor diyerek şimdi konumuza tekrar geri dönüyoruz…



Kadın moda dünyasının kral ve kraliçesi ayakkabı ve çantalar, kombinlenirken çoğu zaman vakit alabiliyor. İster günlük sıradan bir kombin ister özel bir davet yemeği olsun, ayakkabı ve çanta uyumu o günkü kıyafetin havasını anında değiştirebilecek gizli bir güce sahip. Doğru seçilmiş bir çanta ve ayakkabı seni günün yıldızı yapabileceği gibi yanlış seçilen ayakkabı çanta ikilisi de muhteşem bir kombinin de ışığını söndürebilir. Peki, bu riskli durumun nasıl önüne geçilir? İşte, ayakkabı ve çanta nasıl kombinlenir, bu noktada sana işine yarayacak püf noktalarını senin için sıralıyoruz. Hazır mısın?

 

 

Dünyaca ünlü seçkin markaların en yeni ve çok beğenilen modellerini bir araya getiren, ülkenin en köklü online çanta satış platformu eçantada tarzına en uyan binlerce farklı çantaya tek tıkla ulaşabilirsin! Bizler, eçanta editör ekibi olarak çanta ve ayakkabı nasıl kombinlenir merak eden okurlarımız için uygulaması kolay bilgiler içeren ipuçlarını bu bölümde derledik:


ayakkabı çanta nasıl kombinlenir


Ayakkabı Çanta Kombini Nasıl Olmalı?

 

Kıyafet ve aksesuar seçimleri kişiliğin hakkında fikirler verebilir; tıpkı ayakkabı ve çantalar gibi! Dışarı çıkmak için hazırlanırken dolabından seçip giyeceğin kıyafetlerden sonra en önemli detaya gelir sıra. Çanta ve ayakkabı seçimi en az kıyafetler kadar önemli; çünkü kadın modasının en önemli üyelerinden olan ayakkabı ve çanta, kombinleri taçlandıran puzzle parçaları gibidir.

 

Peki, gerekli parçayı tam yerine eklemek için ne yapmalı? İşte ipuçları:


ayakkabı çanta uyumu



1) Çanta ve Ayakkabıda Aynı Renk Tonlarını Kullanın

 

  • Risk almak istemeyen okurlarımız için en güvenli yol! 

  • Çanta ve ayakkabının aynı renkte olması uyum için bir numaralı çözümdür.

  • Şimdi senden dolabını gözden geçirmeni ve alışverişlerini bu yönte şekillendirmeni tavsiye ediyoruz.

  • En sık hangi renkleri kullandığına dikkat et, beyaz mı siyah mı pembe ya da kırmızı mı?

  • Dolabındaki kıyafetlerin rengiyle uyumlu ayakkabı ve çantalara alışverişlerinde öncelik tanıyabilirsin.

  • Taba, siyah, açık toprak ve nude tonları, lacivert, beyaz renkler genellikle çoğu kombinle uyumludur.

  • Bir diğer adım ise ayakkabı veya çantadan yola çıkmak. Ayakkabı dolabında veya çantaların arasında baskın renk hangisi?

  • İşte bu ipucundan yol alarak dolabının vazgeçilmezleriyle en uyumlu renklere yönelebilir; halihazırda dolabının büyük bölümünü oluşturan renklerde ayakkabı çanta kombinine öncelik tanıyabilirsin.

 

ayakkabı çanta kombinleri



2) Kıyafetin Tasarımı, Deseniyle Uyumlu Çanta ve Ayakkabılar

 

  • Çanta ve ayakkabı uyumu kıyafetle en iyi nasıl kombinlenir bu minvalde bir diğer tavsiyemiz kıyafetin deseni!

  • Çantanın deseni ile kıyafetin deseni aynı olabilir veya birbirine çok benzer olabilir.

  • Kıyafetindeki baskın bir figür örneğin zincir, püskül gibi bu detaylar çanta ve ayakkabında da yer alabilir.

  • Bu noktada renk ve deseni birebir tutan çanta ve ayakkabılar aramak zorunda değilsin elbette; mümkün olan en uyumlu seçenekleri değerlendirebilirsin.

  • Örneğin leopar desenli bir ceket, gömlek ya da bluzu leopar desenli ayakkabılarla kombinleyebilirsin.

  • Özellikle kışın çokça tercih edilen ekose desenli pantolon veya montlar ile birlikte yine ekose desenli çantalar kullanabilirsin.


çantayla ayakkabı nasıl kombinlenir



3) Kıyafetin Konseptine Uygun Ayakkabı ve Çanta Kombini

 

  • Bugün nereye gitmek için hazırlanıyorsun? Şık bir akşam yemeği daveti, ofiste toplantı, arkadaşlarla hafta sonu gezintisi veya seyahat?

  • Diyelim bir düğün davetine katılacaksın ya da çok şık bir mekanda elit bir akşam yemeğine davetlisin. Mini bir gece elbisesi, hoş bir tulum ya da etek giyeceksin bu aşamada küçük portföy clutch çanta ve topuklu ayakkabı,

  • Ofise, iş yerine giderken şık el çantaları veya omuz çantaları ile mevsimine göre çantayı tamamlayan elegan ayakkabılar, topuklular veya botlar tercih edebilirsin.

  • Seyahate çıkarken en iyisi sırt çantası ve spor ayakkabı ikilisi! Yol boyu konforunu sağlayacak seyahat sırt çantası ve rahat spor ayakkabılar keyifli bir yolculuğun garantisi.

  • Boş vaktinde arkadaşlarınla buluşacağın günlük bir kombinde ise tercih sınırsız! Kendini en rahat hissettiğin çantalara yönelebilirsin.


çanta ayakkabı kombini



Kombinlerindeki Işıltının Sırrı Ayakkabılarının Ruh İkizi: Çantalar!

 

Kadın Omuz Çantası Modelleri

 

Günlük, ofis, okul ya da farklı kombinler için uyum sağlayabilecek omuz çantaları, değişik zevklere hitap edebilecek özel tasarımlarıyla hediye alacağın kişi için en ideal seçim! İşlevselliği ve estetik görünümü bir arada sergileyebilen omuz çantaları konforlu bir kullanım imkanı sağlamakla birlikte, oldukça fazla model çeşitliliğine sahip olduğu için kurtarıcı bir seçim olma özelliği de taşıyor.

 

Kadın El Çantası Modelleri

 

Şık kombinlerin vazgeçilmezi; bir o kadar da spor ve rahat kıyafetlerle uyarlanabilecek sihirli bir özelliğe sahip kadın el çantası modelleri bir kadının isteyebileceği pek çok özelliğe sahip! İster elde ister dirsekte bükülü şekilde kullanılabilecek el çantası çeşitleri her renk ve modelden farklı zevklere hitap edebilen özellikte.

 

Kadın Çapraz Askılı Çanta Modelleri

 

Her zevke hitap eden renk yelpazesi, farklı markaların kaliteli ve yepyeni modelleri sayesinde sen de hediye almak istediğin kadının rüyalarını süsleyecek süper bir çanta seçebilirsin. Günlük rahat kıyafetlerle spor bir tarz oluşturabileceği gibi zincir askılı kutu modelleriyle günlük bir kombini anında şık bir kıyafete dönüştürme özelliğine de sahip…

 

 

Kadın Bel Çantası Modelleri

 

Rahat kombinlerin trendi bel çantaları kadın modelleri en hareketli günlerinde yakın arkadaşın olacak! Konser, sinema, festival gibi etkinliklere hazırlanırken dolabında elinin ilk gideceği çanta senin hediyen olabilir; önemli olan zevkine hitap eden modeli seçmek!

 

 

Kadın Sırt Çantası Modelleri

 

Hem sağladığı konforu hem de malzemelerin kolay taşınabilmesi ile işlevsel özelliği ile kadınların vazgeçilmezi sırt çantası modelleri eçantada birbirinden gözde çeşitleriyle seni bekliyor! Spor, şık, günlük ya da seyahatlere özel kadın sırt çantaları iç cepleri ve fermuarlı gözleri sayesinde organizer özelliğe sahip.

 

 

Kadın El Portföyü ve Abiye Çanta Modelleri

 

Şık davetlerin, akşam yemeklerinin, düğün, nişan ve mezuniyet gibi özel törenlerin vazgeçilmezi abiye çanta modelleri en zarif seçenekleriyle ülkenin en köklü online çanta satış platformu eçantada! Her kadının gözlerini parlatan gece elbiseleriyle en çok yakışacak elbette abiye çantalardır. Adeta bir mücevheri andıran abiye çanta çeşitleri, geceyi aydınlatan kız arkadaşının ışıltısını taçlandıracak kadar kaliteli modellere sahip.

 

 

İlgini Çekebilir:

 

Her Sezona Uygun Çanta Modelleri

 

Her Duruma Uygun Beyaz Çanta Modelleri

 

Küçük Sırt Çantaları Nasıl Kullanılır ve Kombinlenir?

Kadınlar Oduncu Gömleği Nasıl Kombinlemeli?

Abiye Seçerken Dikkat Etmen Gereken Püf Noktaları

Etiketlendi: Kombinler