Kadınlar, çantalarını eşya taşımak için kullanmanın yanı sıra tarzlarını tamamlayan bir aksesuar olarak da görürler. Dolayısıyla kadınlar için en iyi çanta markaları arasından en doğru seçimleri yapmak son derece önemlidir. Peki sizce bir markayı iyi yapan özellikler neler olabilir? Bu soruya yanıt verirken işlevselliği, kullanım kolaylığını, bakım özelliklerini ve elbette fiyatı göz önünde bulundurduğunuzu tahmin edebiliyoruz.

Biz de sizin kriterlerinize göre en iyi çanta markalarını derleyerek markaların tarzlarına göre çanta modellerini kullanabileceğiniz yerler hakkında da fikir vermek istedik. Önerilerimiz doğrultusunda en sevilen ve en çok tercih edilen çanta markalarını inceleyerek beğeninize uygun olanları tercih edebilirsiniz. Dilerseniz söz daha fazla uzatmadan en iyi çanta markaları hangileriymiş, birlikte değerlendirelim.

 

Objektif Olarak İnceliyoruz: En İyi Çanta Markaları Listesi


En İyi Çanta Markaları

Çantaların kadınların hayatındaki yerini, sanıyoruz ki yine en iyi kadınlar anlar. Çünkü bir çanta, yalnızca çanta görevi görmez. Çantayı kombini tamamlayan bir aksesuar, günü kurtaran şık bir obje, tüm eşyaları bir arada tutmayı mümkün kılan bir çözüm ve hatta kimi zaman daha fazlası olarak tanımlamak mümkün.

 

Eğer siz de çanta seçimine bu gibi nedenlerden dolayı büyük önem verenlerdenseniz, en iyi çanta markaları listemiz tam size göre demektir! O halde sizin için alfabetik sıraya göre sıraladığımız en iyi çanta markalarını incelemeden sakın çanta almaya karar vermeyin. İşte en sevilen çanta markaları ve genel özellikleri...

 

Calvin Klein Çanta

Markaya ismini veren moda tasarımcısı Calvin Klein ve ortağı Barry K. Schwartz, Calvin Klein Inc. şirketi altında müşterilerine çantaya ek olarak mücevher, yaşam tarzı, saat, parfüm ve giyim ürünleri de sunmaktadır. 1968 yılında kurulan şirket, sahip olduğu lüks kadın çantası algısını pekiştirecek tasarımlar üretmeye devam etmektedir.

 

Birçok ünlü ismin de çanta tercihlerinden biri olan Calvin Klein çantalar, sırt çantalarından çapraz askılı çantalara, omuz çantalarından clutch gibi modellere kadar farklı kategorilerde ürünlere sahiptir. Bunun tabii ki kadınların hemen her anında çanta ihtiyacına karşılık verebilme amacına yönelik bir hamle olduğunu iddia edersek, yanılmış olmayız.

 

Guess Çanta

Şıklığı sportif bir görünümle birleştirmeyi sevenlerin tercihi Guess markasının olmadığı bir en iyi çanta markaları listesi tabii ki olamazdı. İkonik amblemi ile bütünleşen ve görenlerin mutlaka markayı tanımasını sağlayan tasarımları ile ön plana çıkan Guess çantalar, şehirli kadının ihtiyaç duyduğu birçok ögeyi bir arada barındırıyor. Gerek dekoratif bir görünüm gerekse de rahatlık arayanlar için iyi bir seçenek olarak değerlendirilebilecek bu marka çanta modellerinin lüks kavramının dışına çıkmadığını da belirtmekte fayda var.

 

Öte yandan bu kadar çok tercih edilen ve sevilen bir çanta markasının sahtelerinin üretildiğini de tahmin etmek çok zor olmayacaktır. Hem emek hırsızlığı hem de dolandırıcılık olarak tanımlanabilecek ürün sahteciliğinin önüne geçmek için ise sahte ve gerçek Guess çantaların arasındaki farkları ayırt edebilmek önem kazanıyor.

Guess marka çantaları sahtelerinden nasıl ayırt edebileceğinizi öğrenmek için Guess Çantanın Orijinal Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır? başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz.

 

Kipling Çanta

1987 yılında Belçika’da kurulan Kipling markası, ülkemizde en çok satılan çanta markalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumda markanın elbette son derece işlevsel çanta modellerine sahip olmasının rolü büyük. Ayrıca dayanıklı ve dolayısıyla uzun ömürlü oluşu da Kipling’i en iyi çanta markaları arasına almamıza önayak oluyor.

 

Özellikle sportif bir giyim tarzına sahip olanların ilk tercihlerinden biri olan Kipling çantalar, günlük hayatta kullanıma son derece uygundur. Buruşuk kumaş görüntüsü ve maymun maskotlu fermuarları ile gördüğünüz ilk anda markasını ön plana çıkaran Kipling çantaları, siz de yürüyüşlerde, arkadaş buluşmalarında ve seyahatlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Tommy Hilfiger

Şık, rahat ve lüks… Bu üç kavramın bileşimi olarak nitelendirebileceğimiz Tommy Hilfiger, klasik Amerikan havasından ve ikonik pop kültüründen esinlenen tasarımlar ortaya koymaktadır. 1985 yılında kurulan şirketin çanta modellerini incelediğimizde yenilikçi ve genç çizgilere rastladığımızı söyleyebiliriz.

Tommy Hilfiger markasının logosuna ek olarak kurumsal renklerinin de sıklıkla kullanıldığı çanta modelleri, benzerlerinden kolaylıkla sıyrılabiliyor. Eğer siz de farklılığı ve lüksü seviyorsanız Tommy Hilfiger çanta modellerine göz atmanız yararınıza olacaktır.

 

U.S. Polo Assn. Çanta

Genellikle canlı ve kontrast renklerin kullanıldığı U.S Polo Assn. marka çantalar, sportif havasına şıklık katmak isteyenler için son derece ideal. Tam da bu nedenle kullanım alanının son derece geniş olduğunu söyleyebileceğimiz U.S. Polo çantalar, gündelik kullanıma da resmi ortamlara da uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Çoğunlukla metal parçalarla bütünleştirilen U.S. Polo çanta modelleri, bu sayede sıradan kıyafetleri bile sıra dışı hale getirebiliyor. Siz de görünümünüzü dengeleyecek rahat ve şık bir çanta arıyorsanız U.S Polo Assn. ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Etiketlendi: Markalar