Güven, emeğe ihtiyaç duyar! Yıllar yılı sarsılmaz istikrar ve özverili çalışma sisteminin sektördeki somut örneği ecanta.com.tr, tarih sahnesine çıktığı süreçten günümüze genetik kodlarında başkentlik kayıtlı olan Ankara’nın 40 yıldan daha eski çanta firması Tuğba Çanta’nın online satış platformudur.

 

 

eçanta Orijinal mi, eçanta'dan Alışveriş Yapmak Güvenli mi?

 

Dijital ortamda alışveriş yaparken satın alacağın ürünlerin orijinalliğini veya web sitesinin güvenilirliğini sorguluyor olabilirsin. Özellikle pandemi süreci de online alışveriş alışkanlıklarını hızla yaygınlaştırdığı için pek çok internet kullanıcısı bu tereddütü yaşıyor. 

 

 

Ancak eçanta platformunda, bizler tüm üyelerimizin alışveriş deneyimini keyifli ve güvenli bir hale getirmek için çeşitli güvenlik önlemleri uygulamaktayız. Tüm bu çabanın asıl nedeni eçanta güvenilir mi sorusuna bizden alışveriş yapan müşterilerimizin emin ve net “evet!” cevabı vermesi içindir. Yani, eçanta alışverişi sürecin tamamında kullanıcılarına güvenli bir deneyim sunmak üzere tasarlanmıştır.  

 

 

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde ecanta.com.tr veya bize hizmet veren şirketlerin sunucularında kesinlikle bulunmamaktadır. Ödeme sırasında 3D Secure (Güvenli Ödeme) sistemi uygulanmaktadır.

 

 

Peki, 3D Secure (Güvenli Ödeme) Sistemi Nedir ve Nasıl İşler?

 

3-D Güvenli Ödeme, internet üzerinden yapılan tüm alışverişler için özel olarak geliştirilen bir güvenlik sistemidir. 3D sistemde, kredi kartı veya internet kullanımına açık banka kartıyla yapılan internet alışverişlerinde ek bir güvenlik katmanı oluşturulmuştur. Bu güvenlik katmanı XML tabanlı bir protokoldür. 

 

3D kullanımı sırasında banka ve kullanıcı ekranında, banka tarafından sunulan özel bir 3D işlem ekranı açılır ve kredi / banka kartıyla alışveriş yapan kullanıcının, bu bankaya tanımlı cep telefon numarasına onay kodu içeren bir sms gönderilir.

 

Müşterilerimiz ve ziyaretçilerimizin eçanta sitesi güvenilir mi endişesine hiç düşmeden, ödemeye yönelik tüm işlemlerin ecanta.com.tr arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesini sağlamaktadır.

 

 

eçanta güvenilir mi? Evet, kesinlikle! Çünkü, tüm kredi kartı ve kişisel bilgileriniz internet güvenlik standardı olan 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) sistemi ile şifrelenmiştir. Bu şekilde sitemize yapacağınız ziyaret ve alışveriş sırasında herhangi bir şekilde kredi kartı, üye bilgileri ve benzeri kişisel, önemli bilgilerinizin sunucuya ulaşıncaya kadar geçeceği network sistemlerinde istenilmeyen kişi veya kurumlar tarafından okunması ya da ele geçirilmesi önlenmiştir.

 

Güvenilir alışverişin adresi ecanta.com.tr’de tüm kredi kartı bilgileriniz, yalnızca sipariş verme işlemi sırasında kullanılır ve kesinlikle sitenin veritabanına kaydedilmez, saklanmaz ve kredi kartınızın ait olduğu banka dışında, site yöneticileri dahil hiç kimse tarafından görüntülenemez.

 

 

eçanta’da Tüm Alışverişlerinizde Masterpass Ayrıcalığını Yaşayın

 

Masterpass güvencesi eçantada! Masterpass kart bilgilerini tek bir güvenli alt yapıda saklar ve hızlıca ödemelerini yapmanı sağlar. Masterpass, binlerce internet sitesi ve mobil uygulama içinde daha hızlı ve güvenli alışveriş imkanı sunar. Kart bilgilerini her alışverişte tekrar tekrar girerek vakit kaybetmeni önler. Böylece sen de istediğin ürüne hızlıca ulaşabilir; tek tıkla siparişini kolayca verebilirsin!

 

 

eçanta Alışverişlerinde HTTPS Protokolü SSL Sertifikası ile Güvendesin!

 

Son yıllarda özellikle pandemi süreciyle birlikte online alışveriş tıpkı herkes gibi senin de vazgeçilmezlerin arasında yerini aldı. Bu durum elbette aklında bazı soru işaretleri oluşturuyor olabilir. Örneğin; eçanta güvenilir mi veya eçantadan alışveriş yaparken kart bilgilerim, kişisel bilgilerim güvende olur mu?

 

Hemen bu kaygılarını sona erdirecek net ve güvenilir bilgileri seninle paylaşalım:

 

ecanta.com.tr adresine üye kaydı ile giriş yaptığın anda sana ait tüm bilgiler uluslararası alanda kabul görmüş SSL Sertifikası ile güvence altında tutulur. Bilgilerin eçanta yetkilileri dahil senin dışında diğer kişilerle asla paylaşılmaz.

 

Peki, eçanta sitesinde https protokolü olup olmadığını kendin nasıl test edebilirsin?

 

ecanta.com.tr adresine tıkladığında adres başında “https://” ifadesi göreceksin. Bu eklenti, sitede SSL Sertifikası olduğunun bariz kanıtıdır.

 

eçanta'da Satılan Ürünler Orijinal mi?

 

Evet, kesinlikle! eçanta online satış platforumundan satın alacağın ürünlerin tamamı orijinaldir.

 

E-ticaret platformlarının henüz yaygınlaşmaya başladığı yıllarda kurulan ecanta.com.tr, 2002 yılında satışa başlayan, yıllar geçtikçe gelişen ve şu an dünyanın en büyük markalarının ürünlerini Türkiye’de kullanıcıya rahatlıkla ulaştıran bir oluşum. 

 

Ulusal ve uluslararası moda dünyasında söz sahibi markalarla kurduğu bağ ve güven altyapısıyla da online çanta alışverişinde avantajlı ve rahat bir platform. 

 

eçanta sattığı ürünlerin tamamını marka sahiplerinden tedarik eder ve markaların kendi sundukları garanti kapsamı altında satışa sunar. eçanta’dan aldığın her ürün için fatura kesilir ve eçanta da tüm ürünleri stoğuna markaların Türkiye ofisinden fatura ile alır. 

 

Bizlere iletilen bir diğer soru da eçanta ürünleri orijinal mi? eçantada satılan tüm ürünler orijinaldir. Ürünlerimizi, markaların Türkiye’deki global yetkili firmalarından bayilik anlaşması sonrası temin ediyoruz. Yatırımcımız Tuğba Çanta, 42 yıldır tüm Türkiye’ye ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini sunmakta; Ankara’da Tuğba Çanta merkez binasında ve mağazalarında bu ürünleri müşterileriyle buluşturmaktadır. Bu bilgiler çerçevesinde eçanta’dan güvenle alışveriş yapabilirsin.

 

Evet, eçanta ürünleri ve ecanta.com.tr ‘de satılan tüm çantalar orijinaldir.

 

 

Online Çanta Alışveriş Platformu eçanta! Peki, Neden eçanta?

 

5000 çeşit teşhir edilmekte olan eçanta platformu, ürün yelpazesini her geçen gün geliştirmektedir. eçanta, trendlere uygun kaliteli ürünler sergilemeye ve güncel olanı bünyesinde bulundurmaya özen göstermektedir.

 

Farklı beğenilere hitap eden ve geniş fiyat aralıklarıyla hizmet veren eçanta, Türkiye’nin en büyük online çanta ve aksesuar mağazası olmayı hedefliyor.

 

  • Tek platformda birçok marka

  • Dünya markalarına kolay ulaşılabilirlik

  • Geniş ürün yelpazesi

  • Güvenli online alışveriş

  • Perakende sektöründe deneyimli ekip

  • Geniş fiyat aralığı

  • İletişim kolaylığı avantajı

  • Güvenli teslimat prensipleri

 

Dünya Markaları Tek Çatı Altında eçanta'da!

 

Ürün çeşitliliğiyle her yaş grubuna ve her tarza hitap edebilen ecanta.com.tr; kadın çantası, erkek çantası, cüzdan, seyahat çantası, spor çantası, sırt çantası, valiz, kamp aksesuarları, ayakkabı, terlik, pasaportluk, vb. alışverişlerinizde kaliteli ve nitelikli seçenekleri her daim güncel tutuyor.

 

Hayatın her anına eşlik edecek çantaları tek tıkla kapına güvenle ulaştıran eçantada tarzına ve ihtiyaçlarına hitap edecek bir ürün mutlaka vardır! 

 

Türkiye’nin en tecrübeli ve köklü online çanta satış platformu eçanta bu imkanları da sunuyor:

 

  • Ücretsiz iade

  • Stoktan hızlı gönderim

  • Orijinal ürün garantisi

  • Vade farksız 3 taksit

 

 

eçanta Müşteri Hizmetleri Tüm Alışverişlerinde Yanında!

 

  • eçanta üzerinden tamamladığın alışverişin ile ilgili herhangi bir sorun olursa bizlere 0850 811 11 21 numaralı canlı destek ve whatsapp sipariş ve destek hattımızdan ulaşılabilir,

  • Yine bizlere bir soru sormak istersen bilgi@ecanta.com.tr mail adresimizden ulaşabilirsin. 

  • Hafta içi 09:00-17:00, cumartesi ise 09:00-13:00 saatleri arasında canlı destek hattımız çalışmaktadır.

 

eçanta ailesi olarak müşteri hizmetleri konusu bizim için daima 1.sırada gelen bir konu. Bu nedenle eçanta müşteri hizmetleri birimine 0850 811 11 21 numaralı telefondan ulaşabilirsin. İnternette çanta siparişi vermekten çekiniyorsan hemen müşteri hizmetlerimizi arayabilir ve tüm soruların hakkında detaylı bilgi edinebilirsin. Böylece, eçanta güvenilir mi soruna yanıt vereceğimize ve güvenini kazanacağımıza eminiz. 


eçanta'dan Alışveriş Yapanlar, Mutlu Müşteri Yorumları

 

eçanta kısa süre içerisinde milyonlara ulaşmaya başladı. Bu nedenle eçanta markasını yeni duymuş olabilirsin ve "eçanta güvenilir mi?" sorusunun aklına gelmesi gayet doğal. Instagram sayfamızda eçanta alışveriş yapanlar kullanıcılarımızdan gelen eçanta yorumları içeren "Senden Gelenler" adı altında bir başlığımız var. Buradan, kullanıcıların alışveriş deneyimleri ile ilgili yorumları ve paylaşımlarını inceleyebilirsin.  Güvenli bir alışveriş deneyimi yaşaman için eçanta hakkında yorumlar bölümümüzü incelemen bizi mutlu edecektir.

 

 

eçanta Şikayet Oranı En Düşük ve Güvenilir Online Çanta Satış Platformu

 

eçanta mağaza, Ankara’da 1500 metrekarelik toptan ve perakende satış mağazası ve Ankara Gordion Alışveriş Merkezi’nde bulunan perakende mağazasında hizmet vermeye devam ediyor. Dünya markalarıyla yaptığı anlaşmalar ve bayilik ile yönettiği farklı markalardaki perakende mağazalarında son kullanıcıya ulaşıyor.

 

eçanta markasını tanıdın, ürünlerine güveniyorsun; peki eçanta sitesi güvenilir mi? Bu noktada, ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgilerin müşterilerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla hiçbir şekilde çanta veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulamaz. Bu sayede ödeme işlemleri tamamıyla çanta arayüzü üzerinden bankan ve bilgisayarın arasında %100 güvenli olacak şekilde gerçekleşir.

 

 

42 Yıllık Başarılı Sektör Tecrübesinin Online Platforma Şeffaflıkla Aktarılma Becerisi: Tuğba Çanta'dan eçanta'ya, güven ve çantanın birlikteliği…

 

Bugün, yerli ve yabancı birçok dev markanın bir arada toplandığı nadir online kuruluşlardan biri olarak kalitesini koruyan ecanta sitesinin temeli Tuğba Çanta serüveni, 1979 yılında, hedefine emin adımlarla ilerlemeyi büyük bir kararlılıkla seçen çanta ustasının, Ankara’da kurduğu küçük atölyesinde sadece tek bir makineyle üretime atılmasıyla başladı.

 

İş disiplini ve meslek tutkusuyla beslenen bu küçük atölye, zaman içinde kendini genişletti, makine sayısını artırdı ve üretimini hızlandırdı. Başta Ankara halkının ve akabinde tüm ziyaretçilerinin güvenini kazanan Tuğba Çanta, süreç içinde istikrarlı büyümesini sürdürürken sabit kalan yegane özelliği, el yapımı kalite güveni oldu. İşte bu sağlam temele, emeğe ve özveriye dayanan güven anlayışı Tuğba Çanta ve online yüzü ecanta.com.tr için kartvizit niteliği taşır.

 

Sözgelimi sektöre “işin mutfağından” atılan ecanta.com.tr, benzeri diğer online satış platformlarından bu özelliğiyle kesin bir çizgiyle sıyrılır. Müşterilerine memnuniyet garantisi sunarken sektördeki tecrübesine sırtını yaslar; bu güven ortamının kaynağı, çantaya dair 42 yıllık somut birikimlerini online platforma tüm şeffaflığıyla yansıtabilme becerisine dayanır. ecantanın her geçen gün sayısını artıran mutlu müşteri ailesine hoş geldin! Artık sen de, alışveriş yaptığın sanal ortamın ardında ne denli bir sabır sürecinin olduğunu biliyorsun…

 

 

Türkiye’nin En Büyük Online Çanta Platformu eçanta Güvenli Alışverişin Doğru Adresi: Çanta ile Geçen 42 Yıl

 

Bundan 42 yıl önce sadece bir makineyle küçük bir atölyede çıkılan yolda, günümüz şartlarında Tuğba Çanta, Ankara’da 1500 metrekarelik toptan satışına devam ederken bayilik ile yönettiği farklı markalardaki perakende mağazalarında son kullanıcıya ulaşıyor.

 

Dünyada söz sahibi markaları Türkiye’de tüketicilerle buluşturan ecanta.com.tr yatırımcısı Tuğba Çanta, müşteri memnuniyeti odaklı üretim ve pazarlama sürecinin kesintisiz başarısından gurur duyuyor.