Daha önce hiç çiçek, meyve ya da sebze yetiştirdin mi? Sokakta yardıma muhtaç bir patili dostu besledin mi? Emeğin, şefkatin ve karşılıksız sevginin yansımalarını en son ne zaman deneyimledin? Bu duygu ruhunun hangi noktalarına temas etti? Şimdi, şu anda seninle bu gibi sevgi parçacıklarından katbekat daha güçlü; yeryüzündeki en saf ve en derin sevginin özüne değineceğiz. Seni ve tüm insanlığı dünyaya getiren, yaşamın bereketi, fedakarlığın timsali annelerin biricik günü, anneler günü özel sözler ve mesajlar ile bu eşsiz sevginin ışıltılarını ruhumuzda hissedeceğiz…


Anneler Günü İçin Özel ve Anlamlı Mesajlar

Annen, eşin, büyükannen, ablan, kız kardeşin, teyzen veya hayatında değer verdiğin özel bir anne için anneler günü sözleri arıyor olabilirsin. Elbette bu sevgi dolu günde anneleri mutlu edebilmek adına cömert olmak bir nebze de olsa onlara vefa borcumuzu ödeyebilme imkanı sağlıyor.

 

Anneler günü mesajları, esasında tamamen senin ve annenin arasındaki bağı kelimeler vasıtasıyla cümlelere döken sözlerden oluşabilir. Yani, anneler günü için güzel sözler söyleyebilmek sadece süslü ve abartılı cümleler kurmaktan öteye geçebilir…


Anneler Günü İçin Özel ve Anlamlı Mesajlar

Anneler günü mesajları, senin içindeki sevgi dolu ifadelerin olabilecek en samimi ve açık şekilde aktarılabilmesi için oldukça iyi bir fikir. Fakat, az önce bahsettiğimiz gibi annene veya ‘anne’ olarak benimsediğin bir kadına karşı sevgini, saygını ve bağlılığını yalnızca içinden gelen sıcacık bir sözle de yansıtabilirsin. Yine de bu gibi özel günlerde anneler günü mesajı, anneler günü sözleri oldukça ilgi görüyor. 

Nihayetinde diğer günlerden farklı olarak kullanılmaya kesinlikle layık olan anneler günü en güzel sözler ve mesajlarla süslenmeli; tüm annelerin yüzleri gülmeli! Kimi zaman pahalı hediyeler, süslü paketler ya da buna benzer sürprizlerden ziyade gönülden saf sevginin, minnetin ve güzel niyetlerin apaçık, duygulu ve anlamlı şekilde ifade edilmesi çok daha etkili olabilir; elbette bunun en iyi yolu anneler günü için güzel sözler söylemekten geçiyor!


anneler günü en güzel sözler

Anneni mutlu etmenin pek çok yolu var! İnce düşünceli ve zarif bir kutlama için anneler günü özel sözler arıyorsan aramıza hoş geldin; en doğru adrestesin! Sosyal medyada paylaşacağın gönderinin altına samimi bir anneler günü mesajı, özel seçtiğin ve hazırladığın hediyenin içine not eklemek için anneler günü yazısı, hoş bir kutlama mesajının altına yazabileceğin anneler günü sözleri kısa ve etkili ya da nostaljik bir o kadar da samimi bir kutlama yöntemi olarak mektup yazarken anneler günü mesajı uzun ve anlamlı sözler eklemek istiyorsan şimdi gel, birlikte en özel sözler arasından derlediğimiz sevgi dolu içeriğimizi inceleyelim! İşte, içeriğimizden birebir alıntılayabileceğiniz kaliteli ve samimi Anneler Günü resimli mesajları!

 

Ülkenin en köklü online çanta satış platformu eçanta ve editör ekibi olarak tüm fedakar annelerin anneler gününü en içten dileklerimizle kutlar; ebedi istirahatine kavuşan melek annelerin huzur ve ışıklar içinde uyuyor olmasını, mekanlarının cennet olmasını yürekten temenni ederiz… Tüm sevgi dolu annelerin ve kalbinde annelik hissini doyasıya yaşayan tüm kadınların anneler gününü kutlarız!


anneler günü mesajı uzun

Anneler Günü Mesajları Uzun ve Duygulu Sözler 2023

 

Annene hediye edebileceğin, anneler günü mesajları uzun ve orijinal sözlerden oluşan en özel seçkimiz şimdi seninle! 2023 yılında annenin daha önce geçirdiği tüm anneler gününden daha anlamlı geçmesine vesile olacak anneler günü sözleri ile biricik anneni mutlu edebilir; huzurlu bir duygu seli yaşatabilirsin…



Çocukluğumun ışığı… Gecelerimde parlak yıldızım, gündüzümde sıcacık güneşim! Çiçek kokunla her daim bahar esintisi sunduğun ömrüm senin emeğinle tazelendi. Büyüdüm, geliştim ve senin en kıymetli meyven oldum… Sapasağlam, köklü çınarım, sarsılmaz güvenim, umut yeşilim, zorluklarımda gölgem… Sen, bu dünyanın bana en nadide hediyesisin. Anneler günün kutlu olsun biricik annem!

 

anneler günü mesajları resimli

İnci tanesi gibi sedefli, bembeyaz masumiyetinle; beni karakter sahibi bir birey olarak yetiştirdin… Sende var olan tüm samimiyet tohumlarını kalbime sevgi ve şefkatle ektin… Şimdi artık sana, içinde bulunduğum topluma, aileme ve en önemlisi de kendime yeterli, kaliteli ve başarılı bir birey olarak olgunlaştım ve sıra bana geldi… Kendi çocuklarıma senin gibi bir anne olabilmek dileğiyle; kalbimin sıcacık köşesi canım anneme…

 

anneler günü sözleri resimli

 

Minik bir mercimek tanesiyken şimdi kocaman yüreğiyle sana kucak dolusu sevgi hediye edebilen bir yetişkin oldum… Hayatımın ilham kaynağı, gülen gözlerinin içinde nice bereketli bahçeler besleyen bir tanecik annem. Seni tüm varlığımla ve ruhumla, derin bir nefes alır gibi; sabah doğan güneşi neşeyle karşılar gibi; pamuk ellerinle pişirdiğin yemekleri iştahla yer gibi; göz alıcı manzaralarda hayrete düşer gibi derin ve sınırsız seviyorum… Anneler günün kutlu olsun; iyi ki benim annemsin!

 

anneler günü mesajı resimli

Ömür boyu karşılıksız sevginle beni bugünlere getirdin… Elimi tuttuğun, huzurlu gülüşünle kalbimi ısıttığın her gün yeniden doğmuş gibi canlanıyorum… Anne olmayı seçtiğin ve beni karnında adım adım sabırla büyüttüğün her güne teşekkür ederim; sana minnettarım! Emeklerine layık olabilmek adına elimden gelenin en iyisini yaparak seni onurlandıracağıma söz veriyor; yanaklarından kocaman öpüyorum! Anneler günün kutlu olsun sevgi çiçeğim…

 

anneler günü mesajı

Hayata yeniden gelebilsem yine senin yetiştirdiğin çocuk olmayı diler; yine senin kollarında büyüyebilmeyi seçerdim canım annem! Gönlümün kraliçesi; sen her şeyin en güzellerine layıksın… Sana olan eşsiz sevgimi ve bağlılığımı ancak birkaç cümleyle kelimelere döksem de en kısa zamanda sana kocaman sarılıyor ve seni öpücük yağmuruna tutuyor olacağım. Bir araya gelene dek kendine bir çiçek gibi davran ve sağlığına dikkat et. Seni seviyorum, anneler günün kutlu olsun!

 

anneler günü sözleri

 

Hayattaki en büyük şansım! Biricik annem senin her günün mutlu olsun; annelik sana çok yakışıyor… Sen benim annem, ilk öğretmenim, en yakın kız arkadaşım, ablam her şeyimsin… Umutlarımı tazeleyen, yolumu aydınlatan, hedeflerimde cesaretlendiren mücevherimsin. Sağlıkla, neşeyle, mutlulukla hayatımda her daim var olmanı diliyor; yaşamın tüm bereketinin, sevecenliğinin ve kolaylıklarının senin yanıbaşında olmasını temenni ediyorum. Anneler günün kutlu olsun, iyi ki varsın!


anneler günü mesajları

Anneler Günü Mesajları Kısa ve Anlamlı Sözler

 

Anneler günü için kısa mesajlar, özlü sözler ve etkili ifadeler arıyorsan şimdi sana özel derlediğimiz cümleler geliyor… Anneler günü mesajları kısa ve öz listesinden dilediğini çiçek içine veya hediye paketine bir not olarak ekleyebilir; sosyal medyada anneler gününe özel paylaşacağın gönderi, video ya da fotoğrafların altına açıklama olarak yazabilirsin. En güzel anneler günü mesajları sana özel derlendi, tercih senin!



Başarılarımın kamera arkası; hasta gecelerimin şifacısı; sevincimin kucağı; gülücüklerimin minik öpücüğü, istikbalimin mimarı seni seviyorum! Tüm içtenliğimle seni kucaklıyorum… Anneler günün musmutlu olsun!

 

anneler günü mesajları kısa

 

Anne, doğduğumdan beri, hayatımla ilgili aldığın tüm kararlar ve mükemmel dokunuşlar için sana borcumu asla ödeyemem. Bu özel günde, tüm fedakarlıklarını ne kadar takdir ettiğimi bilmeni istiyorum. Her şey için çok teşekkür ederim. Seni seviyorum, Anneler günün kutlu olsun!

 

anneler günü mesajları

 

Fedakarlıkların, emeklerin ve en önemlisi karşılıksız sevgin için çok teşekkür ediyorum güzel anneciğim… Senin çocuğun olmakla hayatım boyunca gurur duyacağım! Seni dünya, uzay ve tüm evrenden daha çok seviyor anneler gününü en sevdiğin gülüşümle kutluyorum!

 

anneler günü sözleri kısa ve anlamlı

 

Sen müthiş bir detaysın anne! İlk adımlarımda, ilginç ilk kelimelerimde, yemeklerini ilk tattığımda, ilk karnemde ve tüm ilklerimde hep yanımdaydın; hep benimle ol! Anneler günün o kadar kutlu olsun ki bugün ve her gün gülmek, sevinçli kahkahalar atmak, musmutlu olmak senin hakkın… Canımın içi seni çok seviyorum; anneler günün kutlu olsun!

 

anneler günü için mesaj

 

Bu dünyadaki en güvenli sığınağım sensin, tüm fırtınaları atlatmamı sağlayacak değerli limanım. Sen benim en güzel şansımsın, başımın tacısın. Anneler günün kutlu olsun.

 

anneler günü sözleri 2021

 

Bu notu okuduğun ilk günden itibaren her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni hayallerinin de ötesinde kolaylıkla mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem… Bu notu her gün okuyabilmen dileğiyle!


anneler günü mesajları 2021

En Özel Anneler Günü Şarkıları

 

Annene, onun en güzel fotoğraflarından derlediğin bir sunum hazırlamaya ne dersin? Seninle, ailenle, annenin ailesiyle ya da yakın arkadaşlarıyla, farklı şehirlerde, evde, mutfakta, hoş bir manzaranın önünde kısacası her anından fotoğraflarıyla parça parça birleştireceğin kısa bir sunumun arkasına özel bir anneler günü şarkısı eklemek istersen şimdi hemen seninle paylaşıyoruz:

 

Barış Akarsu - Annem

 

İçimde bir sızı var

Göğsümde büyür anne

Koskoca bir şehirde

Yalnızım yine anne

 

İçimde bir sızı var

Göğsümde büyür anne

Koskoca bir şehirde

Yalnızım yine anne

 

Kavgalardan küslüklerden

Yalanlardan dolanlardan

İki yüzlü dostluklardan

Yoruldum artık anne

 

Kavgalardan küslüklerden

İki yüzlü dostluklardan

Yalanlardan çalanlardan

Yoruldum artık anne

 

Bu şehir hüzün kokar

Kaybolmuş tüm sokaklar

Hepimiz yıldız gibi

Yalnızız yine anne

 

Bu şehir hüzün kokar

Kaybolmuş tüm sokaklar

Hepimiz yıldız gibi

Yalnızız yine anne

 

Kavgalardan küslüklerden

Yalanlardan dolanlardan

İki yüzlü dostluklardan

Yoruldum artık anne

 

Kavgalardan küslüklerden

İki yüzlü dostluklardan

Yalanlardan çalanlardan

Yoruldum artık anne

 



Candan Erçetin - Annem Annem

 

Hani eski zaman masalları anlatır

Hüznümü huzura dolarsın

Kaşım gözümden çok içim bir parçan

Annem sen benim yanıma kalansın

 

Hani bir biblon vardı kırdığım

Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın

Ama bil ki ben de parçalandım

Annem ben senin yanına kalanım

 

Annem annem

Sen üzülme

Sözlerin hep

Yüreğimde

 

Annem annem

Gel üzülme

Ben hala senin

Dizlerinde

 

Uzayan sohbet gecelerinde

Rolleri unutur dost oluruz

Bizi bağlayan bu kan değil yalnız

Annem biz birbirimize kalanız

 

Ben kararlı uçarken yolumda

Sen çatık kaşlarının altında

Her yeni güne sevgiyle başlarsın

Annem sen benim yanıma kalansın

 



Ebru Gündeş - Annem İçin

 

Sen varken bir anlam vardı

Sen varken yaşama hevesim vardı

Sen gittin gideli

Bıraktım her şeyimi dön annem

 

Sen gittin gideli

Bıraktım herşeyimi dön annem

 

Annem için

Onun için bu şarkı

Dinle anne ağla anne seviyorum

Sen de söyle

 

Herkes duysun anne

Ben çalayım sen de oku söyle anne

 

Annem için onun için bu şarkı dinle annem

Ağla anne seviyorum sen de söyle

Herkes duysun anne

Ben çalayım sen de oku söyle anne

 

Sen varken bir huzur vardı

Sen varken neşe vardı

Sen gittin gideli

Bıraktım her şeyi dön annem

Sen gittin gideli

Bıraktım her şeyimi dön annem

 

Annem için

Onun için bu şarkı

Dinle anne ağla anne seviyorum

 

Sen de söyle

Herkes duysun anne

Ben çalayım sen de oku söyle anne

 

Annem için onun için bu şarkı dinle anne

Ağla anne seviyorum

Sen de söyle herkes duysun anne

Ben çalayım sen de oku söyle anne

 

anneler gününe özel mesajlar

 

Müslüm Gürses - Annem

 

Bebekken dökülen gözyaşlarımı güneşe sererek kuruttum anne

Senin şefkatinden uzak büyüdüm sevilmek ne demek unuttum annem unuttum annem

 

Bebekken dökülen gözyaşlarımı güneşe sererek kuruttum anne

Senin şefkatinden uzak büyüdüm sevilmek ne demek unuttum annem unuttum annem

 

Seni beklemekti gecem gündüzüm seni dilemekti en güzel sözüm

Kim bilir yetimim belki öksüzüm ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem

 

Seni beklemekti gecem gündüzüm seni dilemekti en güzel sözüm

Kim bilir yetimim belki öksüzüm ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem

 

Annem annem ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem

Gittiğin yerlerde çiçeğin var mı onlar da ben gibi yaramazlar mı

Terk edip gidersen ağlamazlar mı çocuklar güler mi unuttum annem unuttum annem

 

Gittiğin yerlerde çiçeğin var mı onlar da ben gibi yaramazlar mı

Terk edip gidersen ağlamazlar mı çocuklar güler mi unuttum annem unuttum annem

 

Seni beklemekti gecem gündüzüm seni dilemekti en güzel sözüm

Kim bilir yetimim belki öksüzüm ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem

 

Seni beklemekti gecem gündüzüm seni dilemekti en güzel sözüm

Kim bilir yetimim belki öksüzüm ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem

 

Annem annem ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem

Annem annem ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem

Annem annem ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem

Annem annem annem ben neden doğmuştum unuttum annem unuttum annem

 

anneler günü sözleri

 

Sevgi Dolu Anneler Günü Şiirleri

 

Anneler günü için şiir arıyorsan sana özel tatlı ve samimi ifadeler içeren anneler günü şiirleri derledik! Hem çocuklar hem de yetişkinler için kolay ezberlenebilecek kısa anneler günü şiirleri şimdi seninle…



Annem Tek Varlığım

 

Ey şefkati bol varlığım,

Sayende olmaz darlığım,

Türkiye’m ve uygarlığım,

Anam benim, şefkat selim.

 

Ninnilerle hep uyutan,

Sevgisi kalbimde yatan,

Bana çok meziyet katan,

Anam benim tek varlığım.

 

Hakkı ÇEBİ

 

 

Anne

 

Ağaç olsan

Dal olurum anne

Yaprak olurum

Sana gelirim

 

Deniz olsan

Sel olurum anne

Irmak olurum

Sana gelirim

 

Bahçe olsan

Gül olurum anne

Toprak olurum

Sana gelirim

 

Güneş olsan

Yol olurum anne

Bayrak olurum

Sana gelirim

 

Tacettin ŞİMŞEK

 

 

Yemeyip de yediren,

Giymeyip de giydiren,

Her an bizi düşünen

Canım annem, gül annem.

 

Kol açıp, kanat geren,

Ömrünü bize veren,

Biz gülünce sevinen

Canım annem, gül annem.

 

Bülent ÖZCAN

 

anneler günü mesajı

 

Tarihte Yer Etmiş Önemli Kişilerden Anneye Dair Sözler



"Hiç unutulmayacak yüz, anne yüzüdür." Hz. Muhammed (s.a.v)

 

“Annesinin gönlünü kıran büyük günah işlemiş olur.” Hz. Muhammed (s.a.v)

 

“Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk

 

“Anne hakkına dikkat et! Onu başında taç et! Zira anneler doğum sancısı çekmeselerdi, çocuklar da dünyaya gelmeye yol bulamazlardı.” Mevlana

 

“İnsana da, anne babasına iyi davranmasını emrettik. Annesi, onu her gün biraz daha güçsüz düşerek karnında taşımıştır.” Lokman Suresi 14. Ayet

 

"Hiç kimse kollarında bir çocuk tutan anne kadar muhterem ve saygıdeğer değildir." Johann Wolfgang von Goethe

 

“Şefkatin en büyük amili annelerdir. Hayatımdaki bütün hatalarım, ana terbiyesi görmeyişimden ileri gelmiştir.” Jean J. Rousseau


anneler günü şarkıları

Biricik Annelere Özel En Seçkin Sürprizler eçantada!

 

Sektördeki 40 yıldan fazla tecrübesini online platforma taşıyan Tuğba Çanta kuruluşu eçanta, yerli ve yabancı sayısız marka devini tek adreste buluşturan ülkenin köklü firması! Anneme en kullanışlı ve kaliteli hediyeyi almak istiyorum dediğin an yapman gereken sana özel derlediğimiz anneler günü fırsatları arasından dilediğini seçip güvenilir eçanta alışveriş deneyimini yaşamak!

 

Hızlı teslimat, güvenli ödeme ve özverili müşteri temsilcisi hizmetleri ile eçanta mutlu müşterileri arasında yerini almaya ne dersin? Annene uzun yıllar kullanabileceği çanta & ayakkabı & terlik & cüzdan modellerinden onun zevkine en çok hitap eden ürünü kolaylıkla seçip sipariş verebilirsin.

  

İlgini Çekebilir:

Sevgililer Gününe Özel 10 Romantik Film

Anlamlı ve Sürprizli Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Günü Instagram Mesajları 2023 Özel

Anneler Günü İçin En Güzel Hediye Fikirleri 2023

Etiketlendi: Trendler